Hemelse bevrijding

Een week geleden, dinsdag 7-4-2020, ontving ik een droom over een luchtaanval met een grote menigte helikopters, straaljagers en vliegtuigen (gepubliceerd onder de titel: ‘Wat hangt er in de lucht?’).
Vannacht kreeg ik gedachten die deze boodschap verder uitleggen.
Geestelijke bevrijdingsoperatie

De luchtaanval betreft een geestelijke bevrijdingsoperatie. Dit is vanwege de helikopters en de kleur oranje. Helikopters worden namelijk doorgaans niet ingezet om aan te vallen, maar om te bevoorraden of hulp te verlenen.

Onder de helikopter hing een boodschap die verwees naar oranje, volgens mij in de vorm van een oranje kruis. Het Oranje Kruis is een organisatie die zich richt op het verlenen van Eerste Hulp. Bovendien blijken blushelikopters oranje gekleurde waterzakken te hebben die onder het toestel hangen. Mogelijk is dit een verwijzing naar het water van de Heilige Geest dat uitgestort wordt.

Daarbij had de droom verbinding met de coronacrisis; deze bevrijdingsoperatie volgde op de crisis.

In het vorige artikel bleek oranje ook al een verwijzing naar bevrijding, en het kan geen toeval zijn dat deze boodschap komt in een tijd die in het teken staat van de vieringen van 75 jaar bevrijding van Nederland (‘Oranje’). In mijn droom vlogen de vliegtuigen en helikopters van zuid naar noord; de bevrijding van Nederland begon ook in het zuiden en veroverde gaandeweg het noorden van het land. Daarbij had de droom verbinding met de coronacrisis; deze bevrijdingsoperatie volgde op de crisis.

Ik zie hierin een parallel met de boodschap van de Amerikaanse David Wilkerson in 1986:

Ik zie een plaag over de wereld komen en cafés, kerken en overheidsinstanties zullen sluiten. De plaag zal New York raken en schudden zoals het nog nooit geschud is. De plaag dwingt gebedsloze gelovigen tot radicaal gebed en tot Bijbellezen en vanuit de preekstoel zal de man van God oproepen tot schuldbelijdenis. En hieruit zal een derde grote opwekking volgen die Amerika en de wereld zal schoonvegen.”

Ik geloof dan ook dat deze boodschap ons oproept om nu de geestelijke strijd aan te binden (bidden, vasten), zodat er (geestelijke) bevrijding kan plaatsvinden en Gods Geest rijkelijk wordt uitgestort.

© Manna Meditatie

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *